FRISKVÅRD

Hur ser det ut på er arbetsplats idag?

Kanske är det i dagsläge för många sjukdagar?

Är dessa relaterade till stress och sömnproblem? Finns det ömma nackar, stela ryggar, magproblematik- såsom IBS och magkatarr och huvudvärk/migrän?

Så här ser tyvärr vardagen ut på många arbetsplatser och denna typen av problem lider många av.

 

Vår yoga passar alla!

Alla ska kunna delta och känna sig bekväma och trygga, oavsett kropp, ålder eller tidigare skador- och vi anpassar alltid yogan efter just er arbetsgrupps förutsättningar

Därför är Yoga och Mindfulness en vinst för alla inblandade.

Allt fler företagsledare har insett värdet i yoga på arbetsplatsen, förutom mjuka värden som att gemenskapen stärks och personalen blir båda gladare och piggare så ger yogan både ökad självkänsla och fokus, prestationsförmågan och stresståligheten ökar.

 

Ytterligare en fördel för dig som arbetsgivare med att erbjuda yoga på arbetsplatsen är att du tar ansvar för rehabilitering och arbetar förebyggande med att få friskare medarbetare- Du blir en attraktivare arbetsplats för nya medarbetare.

 

Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt för företag.

mer info

 

Så i slutändan så kan man se att det förebygger både stressrelaterade sjukskrivningar och minskar antalet sjukdagar. Istället ger ni era anställda avslappning, balans, välmående och en mer glad arbetsgrupp fylld med energi.

 

Vad finns att välja på?

Vi erbjuder olika möjligheter till yoga för er arbetsgrupp:

 

  • 1. Återkommande yogaklasser (på er arbetsplats eller hos oss).

  • 2. Enstaka yogaklasser, t.ex. som inslag på en konferens eller hälsodag.

 

 

1.) Återkommande yogaklasser (på er arbetsplats eller hos oss)

Här skapar vi det behov ni är ute efter och som passar för just er arbetsplats.

Många arbetsplatser låter detta vara veckans återkommande friskvårdstimme, för minskad stress och minskad värk och stelhet.

Men det kan även vara en återhämtning-pause på 20-30min, där vi gör andningsövningar, stretchövningar.Vi kan då blanda Mindfulness och yoga

Vi erbjuder även yoga och stresshantering som rehabilitering av sjukskriven personal eller personal som kommer åter från en sjukskrivning. Detta med mycket goda resultat.

Prisförslag beroende på tid och storlek på grupp

 

 

2.) Enstaka yogaklasser, t.ex. som inslag på en konferens eller hälsodag

Här skapar vi ett yogapass skräddarsytt efter era önskemål. Kanske önskar ni en lugnare och mer meditativ yogastund, avspänningsövningar som man även kan utföra hemma, eller kanske vill ni hellre ha en mer energigivande yoga?

Vi utformar det yogapass ni vill, kommer till den plats ni önskar, och har med oss yogamattor