FÖRETAGSHÄLSA

Hur ser det ut på er arbetsplats idag?

Kanske är det i dagsläge för många sjukdagar?

Är dessa relaterade till stress och sömnproblem? Finns det ömma nackar, stela ryggar, magproblematik- såsom IBS och magkatarr och huvudvärk/migrän?

Så här ser tyvärr vardagen ut på många arbetsplatser och denna typen av problem lider många av.

 

Vår yoga passar alla!

Alla ska kunna delta och känna sig bekväma och trygga, oavsett kropp, ålder eller tidigare skador- och vi anpassar alltid yogan efter just er arbetsgrupps förutsättningar

Därför är Yoga och Mindfulness en vinst för alla inblandade.

Allt fler företagsledare har insett värdet i yoga på arbetsplatsen, förutom mjuka värden som att gemenskapen stärks och personalen blir båda gladare och piggare så ger yogan både ökad självkänsla och fokus, prestationsförmågan och stresståligheten ökar.

 

Ytterligare en fördel för dig som arbetsgivare med att erbjuda yoga på arbetsplatsen är att du tar ansvar för rehabilitering och arbetar förebyggande med att få friskare medarbetare- Du blir en attraktivare arbetsplats för nya medarbetare.

Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt för företag.

mer info

 

Så i slutändan så kan man se att det förebygger både stressrelaterade sjukskrivningar och minskar antalet sjukdagar. Istället ger ni era anställda avslappning, balans, välmående och en mer glad arbetsgrupp fylld med energi.

REHAB

Vi erbjuder även yoga och stresshantering som rehabilitering av sjukskriven personal eller personal som kommer åter från en sjukskrivning. Detta med mycket goda resultat.

Prisförslag beroende på tid och storlek på grupp

Här skapar vi ett yogapass skräddarsytt efter era önskemål. Kanske önskar ni en lugnare och mer meditativ yogastund, avspänningsövningar som man även kan utföra hemma, eller kanske vill ni hellre ha en mer energigivande yoga?

Vi utformar det yogapass ni vill eller skräddarsyr ett upplägg efter era önskemål. 

Välj mellan att yoga på ditt företag eller att komma till vår yogastudio och yoga. 

Kanske vill ni köra ett morgonpass för att komma igång, ett lunchpass för att pausa mitt på dagen eller ett after-work pass. Ni kan boka en enskild klass eller fler återkommande klasser för att även utveckla er yoga.

Några av de tjänster vi har som vi kan sätta samman till er i olika kombinationer: