top of page

i samarbete med Ving

Yogaresor

Lämna alla måsten och ge dig själv en vecka att luta dig tillbaka in i dig själv.

Hitta tillbaka till alla unika gåvor som du fått och vad som gör dig till just den du är och lägg all fokus till vad just du behöver, vill och längtar efter

Du är varmt välkommen, både nybörjare som van yogi och när du är åter tillbaka efter denna resa har du fått tid för reflektion, du har redskap att ta fram och fyllt dig med lugn, harmoni och vackra dagar tillsammans.

02216120009tllub20C17.jpg

Sunprime Pollensa Bay - Alcudia, Mallorca
19-26 september 23

I en tid med ständigt nya intryck, press och prestation behöver vi bli påminda om vår egna förmåga av att läka, landa & uppnå ökad medveten närvaro & lugn.
Under denna vecka så kommer vi att fokusera på att hitta tillbaka till lugn och närvaro som redan finns inom oss men bäddats ner av allt sus och brus som fyller oss med stress oro och prestation

Det är magiskt hur vår kropp är skapad. Att vårt autonoma nervsystem pumpat ut stresshormoner har skyddat oss och gjort att vi överlevt generation efter generation.

Stress gör oss inte sjuka, bristen på återhämtning gör det. Under den här veckan får du lära dig om vad som händer i kroppen under ett stresspåslag. Du får med dig verktyg och tips som kan användas hemma i vardagen. Vi blandar teori med praktiska övningar och yogapass.

kap verde.jpg
bottom of page