top of page

i samarbete med VING

YOGARESOR

Lämna alla måsten och ge dig själv en vecka att luta dig tillbaka in i dig själv.

Hitta tillbaka till alla unika gåvor som du fått och vad som gör dig till just den du är och lägg all fokus till vad just du behöver, vill och längtar efter

​Du är varmt välkommen, både nybörjare som van yogi och när du är åter tillbaka efter denna resa har du fått tid för reflektion, du har redskap att ta fram och fyllt dig med lugn, harmoni och vackra dagar tillsammans.

waterfront.jpg

Emma och Madeleine bjuder in dig till en resa för dig själv- åt dig själv!
Låt denna veckan handla enbart om dig själv- här kommer du vägledas och uppmuntras att landa och hitta närvaro inåt, i ditt andetag- men även i kropp och själ där allt som du behöver är tillåtet!
Vi väcker din kunskap i egenvård och din egna förmåga av att läka, få flöde i lymfsystemet, mer energi & rörlighet och att landa för att uppnå ökad medveten närvaro och lugn.

Porto Galini, Lefkas
-Balans i kropp och själ
11-18 maj 2024

Det här är en resa för dig som vill få lite avstånd från vardagen och skapa utrymme för inspiration till mer balans i livet.

Under denna vecka så kommer vi att fokusera på att hitta tillbaka till vår balas med både flöde, återhämtning och lek.
Ni kommer få material att använda för att komma igång med en egen dagbok under veckan kring er balans i livet för påminnelse och reflektion.

416.jfif
272206569_105267945396143_6306250951775349986_n.jpg

Det är magiskt hur vår kropp är skapad.

Att vårt autonoma nervsystem pumpat ut stresshormoner har skyddat oss och gjort att vi överlevt generation efter generation.

Stress gör oss inte sjuka, det är bristen på återhämtning som gör det.

Under den här veckan får du lära dig om vad som händer i kroppen under ett stresspåslag. Du får med dig verktyg och tips som kan användas hemma i vardagen.

Vi blandar teori med praktiska övningar och yogapass.

Du är varmt välkommen, både nybörjare som van yogi

I en tid med ständigt nya intryck, press och prestation så kan vi behöva bli påminda om vår egna förmåga av att läka, landa och uppnå ökad medveten närvaro och lugn.

Under denna vecka så kommer vi att fokusera på att hitta tillbaka till lugn och närvaro som redan finns inom oss men bäddats ner av allt sus och brus som fyller oss med stress oro och prestation

IMG_4938.heic

mer info inom kort

kap verde.jpg
bottom of page