top of page
272206569_105267945396143_6306250951775349986_n.jpg

Sunprime Pollensa Bay 

MALLORCA 19-26 sep

Mindfulness Återhämtning och Yoga

I en tid med ständigt nya intryck, press och prestation så kan vi behöva bli påminda om vår egna förmåga av att läka, landa och uppnå ökad medveten närvaro och lugn.

Under denna vecka så kommer vi att fokusera på att hitta tillbaka till lugn och närvaro som redan finns inom oss men bäddats ner av allt sus och brus som fyller oss med stress oro och prestation.
Detta gör vi med mindfulness, breathwork och rörelse.
Du kommer att få landa och hitta närvaro inåt, i ditt andetag- men även i kropp och själ där allt som du behöver är tillåtet!

Du är varmt välkommen både som nybörjare som van yogis och när du är åter tillbaka efter denna resa har du fått tid för reflektion, du har redskap att ta fram och fyllt dig med lugn, harmoni och vackra dagar tillsammans

Vi välkomnar varje morgon med ett mjukt inkännande yogapass där breathwork och slow-flow ligger som grund.
Därefter kan du själv eller tillsammans med de andra deltagarna njuta av en fantastisk frukost- med havet som utsikt.

Under dagen har du möjlighet att ladda batterierna, återhämta både kropp, sinne och själ och göra det du i stunden känner.

Tillåta dig vara närvarande i kropp och njuta av naturen runt dig som erbjuds. Kanske vid havet, med en bok under ett parasoll eller har poolhäng med andra gruppen. Upplägget är att det även ska finnas gott om tid för att forska sevärdheter och njuta


Tre stycket eftermiddagen samlas vi för ett yogapass med inriktad mindfulness.
Tre stycke kvällar ses vi innan läggdags och vila in i en mjuk Restorative yoga Yinyoga och nidra

Alla kan delta i alla klasser oavsett erfarenhet och nivå. Klasserna kommer bestå både utav dynamisk yoga i mjukt inkännande tempo och vara terapeutisk återhämtande

Klasser under veckan
Mediyoga
Restorative
YinYoga
Dynamisk slow flow
Yoganidra

02216120009tllub20C17.jpg

ving

När: 19-26 sep 2023 
Var: Sunprime Pollensa Bay - Alcudia, Mallorca
Pris: Fr. 14.765:- per person i delad Classic Suite 

Inkl. Sunprime inclusiveEnkelrumstillägg, begränsat antal: fr 2390.
Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

IMG_5761.heic

Vad ingår

 • Flyg

 • Del i 1-rumslägenhet

 • Transfer

 • Mat ombord på flyget

 • Bagage

 • Sunprime inclusive
  (frukost alla dagar & 5 middag)

 • Träningsprogram

CF3B793A-F722-449C-9A12-74D513633934.jpeg

din yogalärare

Emma Guldner är certifierad medicinsk yoga terapeut (Mediyoga), diplomerad stress & utmattningspedagog och utbildad mindfulness lärare.

Emma instruerar även bland annant i de återhämtande yogaformerna: YinYoga, Restorative, YogaNidra, Gravidyoga och Gong.

Efter en långvarig stressrelaterad sjukskrivning, skolade Emma om sig för att ägna sig helt åt yogan och egenvård på fulltid.

Hon startade då upp sin yogaverksamhet i Göteborg ”Ditt yogarum” med återhämtning som grund.

Här erbjuds kurser i stresshantering, mindfulness, gravidyoga, olika former av yogapass och workshops 

Omdöme från tidigare yogaresor med Emma:

 • "Supernöjd! Denna resan glömmer jag aldrig. Den har förändrat mig positivt i nuet och för all framtid. Emma guidade fantastiskt, rogivande och med en harmonisk röst. Jag kommer ta med mig massor av materialet för inspiration till vardagen. Alla skulle gangas positivt av att ta denna resan med Emma"                                                                                                             / (45år)                                                                                                                                                                                

 • "Jag är så glad över att jag åkte- så tacksam! Tack för allt Emma- du är en av de härligaste människor som jag mött! Jag gillar att det känns som att vi testat på så många olika yogastilar och meditationer. Jag har fått så många insikter i både det ena och det andra. Jag älskar Emmas energi och sätt att leda klasser och välkomna in en i gemenskapen                     (38år)                                                                                                                                                                               

 • "Jag har haft världens bästa vecka! Mixen mellan yogasession inflätades snyggt med stresshanterings materialet.  Emmas guidning var mycket bra "lagom" av allt och inte för "pretto" Så skön röst och varmt hjärta! Vill följa med även på nästa resa                           /(46år)                                                                                                                                                                           

 • "En super bra vecka! fylld av nya insikter och bekantskaper. Med ett helhetsintryck av glädje och gemenskap. Åker hem med ett lugn och en trygghet inom mig, som Emma fått mig att öppna upp. Upplägget var jättebra med lagom långa fysiska pass. Väldigt skönt att själv kunna avgöra hur mycket man ville vara med. Emma är underbar! Hennes lugna röst och guidning gjorde det enkelt att följa de olika moment. Kände ett stort stöd från Emma                    /(28år)                                                                                                                                                                 

 • Jag har aldrig någonsin rest utomlands själv. Jag är så galet tacksam att jag vågade detta! Jag trodde jag skulle vara ensam under en vecka men åker hem med fler människor i mitt liv som jag föralltid vill ha kvar där- och med en mjuk lugnt sinne och kropp TACK!                             /(54 år)                                                                                                                                                                        

 • I min årsrika ålder så har jag aldrig yoga i hela mitt liv- Sista dagen vaknade jag utan smärta i min höft. Så något bra har hänt här!  Jag tror jag ska fortsätta yoga när jag kommer hem till Sverige                                                                                                                                                            /(75 år)

  

Ocean

MISSA INTE ATT BOKA DIN PLATS 
SÅ SYNS VI MED SAND MELLAN TÅRNA

omdöme av kursupplägg

 • "Superbra yogaform som ligger helt rätt i tiden Emma är en helt fantastisk högutbildad yogalärare Riktigt bra upplägg av kursen Jag har fått mycket användning i vardagen av andningsövningarna"
  / Helena (41år)

"Gick stresshantering med Emma efter en krasch som jag råkade ut för sommaren -21. Uppskattade den otroligt mkt och den har hjälpt mig i mitt tillfrisknande"
Helén (61år)

"För mig var stresshanteringskursen en viktig kurs. Tiden gav mig möjligheten att få hitta hem till mig själv och även påminnelsen om hur jag på egen hand kan lära mig att göra det i en
omtumlande vardag. Jag fick praktiska övningar med mig hem och även teoretiska delar som jag har nytta av än idag (1.5 år senare).
Jag skulle rekommendera alla att gå den."
/Nella (28år)

"Stresshanterings kursen var min räddning. Jag är så glad att jag hittade Emma på Dittyogarum och har där fått möjlighet att lära mig att finna lugnet. Tycker varje pass har känts lika bra och inspirerande! Materialet var väldigt bra Emma är fantastisk! Det är så harmoniskt att lyssna till hennes röst, bara det i sig är ett lugn! Hon visar intresse och man känner att hon ser alla som är i rummet. Precis så som vi är. Jag kommer vara för evigt tacksam att det var just dig jag fann!"
Tack Emma
/Bella (32år)

bottom of page