YOGAPASS SOM VI ERBJUDER

Med återhämtning som grund erbjuder vi olika former av pass för din mentala och fysiska hälsa. 

Passen passar nybörjare som van praktiserande, gammal som ung och stel som vig 

Alla pass erbjuds som kurser och du betalar då för 7 veckor och har en plats.

Drop-in kort finns även som 10 klippkort- detta kan du nyttja på kurser där platser finns kvar

För dig som vill prova på så finns självklart även detta alternativet

Good Morning

Vi välkomnar mjukt en ny dag, mjukar upp rörelser kring höft och rygg

Vi lägger fokus i att stretcha musklerna runt om våra lungor för att erbjuda kroppen djupare andning som håller i sig under hela dagen

GRAVIDYOGA

Tisdag 08.00

Meditation vid havet
Kvinnor yoga

Mediyoga

MediYogan utgår från ett tydligt recept.

De delar som ingår i övningarna i passen är andning, fysiska positioner, fysiska rörelser, ögonposition och ljud. Målet är att synkronisera dessa delar med varandra tillsammans med uppmärksamhetsträning i kroppen

IMG_3187_edited.jpg

Yin Yoga

Yinyogan ären återhämtande  terapeuitisk yogaform där vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna.. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg.

 Vi är alla unika och behöver därför justera yogapositionerna efter våra kroppar, därför kan samma position se ut på helt skilda sätt hos olika personer. Med hjälp av props, olika hjälpmedel såsom filtar och bolster, block och rep når vi dit

Gongbad med Yoganidra

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggandes i savasana.

På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen då vi tas in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen går in i en djup form av avslappning.

Varje slag på GONGEN ger en mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Ljudet stillar tankeverksamheten och sinnet har ingen möjlighet att överrösta ljudet av gongen. Här stillar sig då tankar och känslor.

Ditt sinnet blir lugnare.  

Shavasana
Fall Beauty

Restorative Yoga

Restorative Yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om att slappna av och skapa återhämtning, fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative Yoga är ytterligare ”yin” än yinyoga, ett steg mjukare och vilsammare. Med hjälp av kuddar, stolar, bolsters och filtar försätts kroppen i ett ”viktlöst” tillstånd. Du uppmanas att släppa taget och sjunka in i kuddarna.

Vi stannar i ställningarna i 10 – 20 minuter.

Mor som gör yoga med barnet

Mamma/bebis- yoga

Yoga och andningen hjälper kroppen att bli stark och smidig igen på ett mycket skonsamt sätt.

Mamma & bebis-yoga är ett bra och skönt sätt att komma igång med hela kroppen och stärka din muskulatur på ett säkert sätt. Dessutom blir det ett sätt att skapa fin kontakt med ditt barn.

Ingen förkunskap av yoga behövs och vi arbetar i sköna och enkla rörelser som du kan göra tillsammans med ditt barn om hen är vaken.

Vi kommer även att ge taktil massage och bebis massage under kursen

10 veckors kurs